Το Athlisis Tennis Club και ο ΡΗΓΑΣ Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Αργολίδας σας καλωσορίζουν σε έναν άρτια οργανωμένο χώρο, τριών γηπέδων ελαστικής συνθετικής επιφάνειας πολλαπλών στρώσεων ‘Casali Super Soft’ πιστοποιημένα από την @itftennis ως ‘ITF 4-Medium Fast’, για να γνωρίσετε το άθλημα του tennis και να περάσετε ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο σας!
ATC

Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Athlisis Tennis Club – Κρατήσεις Γηπέδων – Δηλώσεις Εγγραφών Σε Τουρνουά

Το Athlisis Tennis Club δημιούργησε μια online κοινότητα μελών και φίλων του συλλόγου μας με ηλεκτρονικές υπηρεσίες κρατήσεων γηπέδων στο Πρόγραμμα του κλάμπ κατόπιν Eγγραφής στην ιστοσελίδα, καθώς και ηλεκτρονικές δηλώσεις εγγραφών σε Τουρνουά που διοργανώνονται στα γήπεδα μας με προαιρετική εγγραφή στην ιστοσελίδα!
Για την χρήση των υπηρεσιών της ιστοσελίδας, δεν είναι υποχρεωτικό να είστε μέλη του ATC. Οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν χωρίς καμία χρέωση.
Διαβάστε τους Όρους και Προϋποθέσεις στον εξής σύνδεσμο – Πολιτική Προστασίας –
  • ΓΗΠΕΔΑ

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε online κράτηση-ενοικίαση γηπέδου βάση διαθεσιμότητας, κατόπιν εγγραφής στην ιστοσελίδα. Μετά την υποβολή της φόρμας, μπορείτε να ελένξετε τη κράτηση σας άμεσα στο ημερολόγιο-πρόγραμμα των γηπέδων. Δυνατότητα επεξεργασίας ή ακύρωσης της κράτησης, μέσω της καρτέλας “Οι κρατήσεις μου”.

  • ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Δυνατότητα δήλωσης συμμετοχής στα τουρνουά που διεξάγονται στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, ανάλογα με την εκάστοτε προκήρυξη. Οι φόρμες είναι ανοιχτές για υποβολή, με προαιρετική εγγραφή στην ιστοσελίδα και προαιρετική ιδιότητα μέλους του ATC. Για απορίες ή μεταβολή της δήλωσης απευθυνθείτε στα email ή στα τηλέφωνα του κλαμπ.

  • ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Υπο κατασκευή μελλοντική υπηρεσία του κλαμπ, για εγγεγραμμένους χρήστες της ιστοσελίδας.
Υποχρεωτική η εγγραφή στον ιστότοπο.

  • ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

Με την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα www.athlisistennisclub.com στον σύνδεσμο ΕΓΓΡΑΦΗ δημιουργείτε προφίλ ανάμεσα στα μέλη και τους φίλους του κλαμπ, με τη δυνατότητα αποστολής ιδιωτικών μηνυμάτων, λήψης ειδοποιήσεων και ενημερώσεων του συλλόγου με μορφή ‘notifications’ και ’email’, αναζήτησης μελών-χρηστών και ανταλλαγής τενιστικών απόψεων και ενδιαφέροντος στη κοινότητα.

3ο χλμ. ΑΡΓΟΥΣ-ΝΑΥΠΛΙΟΥ
Τηλ. 2751020755, 6946503848
info@athlisistennisclub.com, athlisistc@gmail.com

TENNIS ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Ναι Όχι