16ο Open Athlisis Cup 2024 by Skouras R.E. – Ταμπλό – Πρόγραμμα 22/07 & LIVE ενημέρωση !

Με την συμμετοχή 130 και πλέον αθλητριών και αθλητών διεξάγεται από 10 μέχρι 31 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις μας το μεγάλο καλοκαιρινό τουρνουά με την επωνυμία “ Open Athlisis Cup “ !

 Το τουρνουά διεξάγεται για 16η χρονιά και φέτος έχει την υποστήριξη της Νο 1 κτηματομεσιτικής εταιρείας, της ” SKOURAS REAL ESTATE ” , η οποία δραστηριοποιείται σε όλες τις παραθαλάσσιες περιοχές της περιφέρειας της Πελοποννήσου με εξειδίκευση στο αστικό, εξοχικό ακίνητο.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους και όλες για την δήλωση συμμετοχής, τόσο τα μέλη του club και τους ντόπιους φίλους του τένις, αλλά κυρίως τους φίλους/ες που έρχονται να παίξουν από την Τρίπολη, την Κόρινθο, τον Πόρο, την Καλαμάτα, το Πόρτο Χέλι και την Ερμιόνη .

 Το αγωνιστικό πρόγραμμα κάθε ημέρας θα περιλαμβάνει 6 αναμετρήσεις, για τις οποίες θα μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά στην ιστοσελίδα μας , καθώς επίσης και κατά την διάρκεια των αγώνων θα μπορείτε να παρακολουθείτε «ζωντανά» την εξέλιξη του προγράμματος και τα τελικά αποτελέσματα των αναμετρήσεων.

Στα αρχεία που ακολουθούν μπορείτε να δείτε τα ταμπλό, όπως αυτά προέκυψαν από τις κληρώσεις, ενώ κατά την διάρκεια των αγώνων θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση (live) των αποτελεσμάτων στους αγώνες του ημερήσιου προγράμματος.

PROGRAM 22/07

MEN MASTERS

MEN BEGINNERS

WOMEN BEGINNERS

MEN 14-34

WOMEN 14-35

MEN 36-44

WOMEN 36+

MEN 45+

Υποβολή απάντησης

Ναι Όχι