Έπεσε Η Αυλαία Στο 9o KRINOS Open Junior Athlisis Cup 2022

Το “9o KRINOS Open Junior Athlisis Cup 2022” έφτασε στο τέλος του με τους αγώνες στο ταμπλό των κοριτσιών κάτω των 12 ετών.

Πρώτη νικήτρια στο κυρίως ταμπλό αναδείχθηκε η Ελένη Κοτσώνη της ΑΕΚ Τρίπολης μετά την νίκη της στον τελικό επί της Βαλέριας Βερέμη του Αρκαδικού Ο.Α. «ΑΤΛΑΣ» με σκορ 4/1, 4/2 .

Στο ταμπλό Consolation την πρώτη θέση κατέλαβε η Ιωάννα Καψιμάλη της ΑΕΚ Τρίπολης, καθώς επικράτησε στον τελικό της Δήμητρας Μπικάκη του «ΡΗΓΑ» Α.Ο.Α.Α με 4/0, 5/3.

Ταυτόχρονα, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κλήρωση των αναψυκτικών “KRINOS” για το ταμπλό των κοριτσιών κάτω των 12 ετών, στην οποία η πρώτη νικήτρια του τουρνουά, Ελένη Κοτσώνη, ήταν και η τυχερή της κλήρωσης.

Την τελευταία ημέρα του τουρνουά, επιπλέον, έγινε και η κλήρωση για ένα παιδικό ποδήλατο προσφορά του “Ideal Bikes Kintis” με την ΒΑΛΙΑ ΜΑΡΙΚΟΥ, αθλήτρια του πορτοκαλί επιπέδου, να είναι η μεγάλη τυχερή .

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά παιδιά, προπονητές και γονείς για την συμμετοχή και την συνεργασία. Φυσικά μεγάλο «ευχαριστώ» στα αναψυκτικά «ΚΡΙΝΟΣ», βασικό χορηγό του τουρνουά, αλλά και την “Kintis Bikes” για την προσφορά του ποδηλάτου .

Υποβολή απάντησης

Ναι Όχι