Τον Δεκέμβριο Παίζουμε Τένις Για Καλό Σκοπό!!

Το Athlisis Tennis Club και ο ΡΗΓΑΣ Α.Ο.Α.Α. τον Δεκέμβριο διοργανώνουν το “3o Members Winter Athlisis Cup” και παίζουν τένις για καλό σκοπό.

Ύστερα από ένα διάλειμμα περίπου δύο χρόνων λόγω της πανδημίας τα μικρά και μεγάλα μέλη της Athlisis Tennis Academy θα παίξουν αγώνες με σκοπό την ενίσχυση του «Συλλόγου Ατόμων Με Αναπηρία» και των «Ομάδων Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης του Ψυχιατρικού Τμήματος Γ.Ν. Αργολίδας Ν.Μ. Άργους» .

Οι αγώνες θα γίνουν τα δυο Σαββατοκύριακα του Δεκεμβρίου και πιο συγκεκριμένα το διήμερο 11-12/12 θα παίξουν παιδιά της Ακαδημίας μας σε Κόκκινο, Πορτοκαλί και Πράσινο επίπεδο. Το επόμενο Σαββατοκύριακο 18-19/12 θα διεξαχθούν αγώνες για παιδιά κάτω των 12 ετών, καθώς και αγώνες Μικτού Διπλού για τα ενήλικα μέλη του ομίλου μας.

Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες, ενώ δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές από την γραμματεία του club τηλεφωνικά στο 2751020755 ή και με email στο athlisistc@gmail.com .

Για το Πράσινο επίπεδο οι δηλώσεις είναι ανοιχτές μέχρι την Πέμπτη 9/12 και για τα παιδιά κάτω των 12 ετών και τα μικτά δίπλα ως την Πέμπτη 16/12 .

Η ελάχιστη συμμετοχή για όλα τα τουρνουά είναι 10€ και ΟΛΑ ΤΑ ΈΣΟΔΑ θα διατεθούν στους παραπάνω φορείς.

Υποβολή απάντησης

Ναι Όχι