Ταμπλό & Πρόγραμμα Πρεμιέρας Στο 14ο Open Athlisis Cup 2022 by F. Bozionelos &Sons S.A.

Με την συμμετοχή 150 αθλητριών και αθλητών πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή το απόγευμα οι κληρώσεις των ταμπλό στις 7 κατηγορίες από τις 10 συνολικά που θα πραγματοποιηθούν στο 14ο Open Athlisis Cup 2022 by F. Bozionelos &Sons S.A. .

Δυο χρόνια μετά τους περιορισμούς λόγω της πανδημίας σήμερα το βράδυ στις 20:00 θα γίνει ξανά το πρώτο service σε ένα ακόμα τουρνουά της σειράς “Open Athlisis Cup” με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει 3 αναμετρήσεις.

Ωστόσο, η πρώτη ημέρα των αγώνων δεν είναι μια συνηθισμένη πρεμιέρα, καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει έναν μικρό τελικό της κατηγορίας Masters ανάμεσα στον Χρήστο Νικολόπουλο και τον Γιώργο Σπυράκη στα πλαίσια του 13ου Open Athlisis Cup 2020. Το συγκεκριμένο τουρνουά διακόπηκε λόγω του COVID, αλλά μετά την επιστροφή στην κανονικότητα σεβόμενοι την στήριξη των συμμετεχόντων εκείνης της διοργάνωσης, αποφασίσαμε να ολοκληρώσουμε το τουρνουά διεξάγοντας τις τελευταίες ημέρες τις αναμετρήσεις που ήταν σε εκκρεμότητα . Απόψε, λοιπόν, θα γίνει το τελευταίο παιχνίδι που ήταν σε εκκρεμότητα, θα πραγματοποιηθούν οι απονομές των επάθλων σε όλους τους νικητές και τις νικήτριες του 13ου Open Athlisis Cup 2020 και θα παραδοθεί με αυτόν τον τρόπο η σκυτάλη στη νέα διοργάνωση .

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους και όλες για την δήλωση συμμετοχής, τόσο τα μέλη του club και τους ντόπιους φίλους του τένις, αλλά κυρίως τους φίλους/ες που έρχονται να παίξουν από την Τρίπολη, την Κόρινθο, την Αθήνα, το Πόρτο Χέλι και την Ερμιόνη .

Στα αρχεία που ακολουθούν μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας, καθώς επίσης και τα ταμπλό, όπως αυτά προέκυψαν από τις κληρώσεις.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 04.07

Women Beginners

Men Beginners

Women 14-35

Men 14-35

Women 36-44

Men 36-44

Men 45+

Υποβολή απάντησης

Ναι Όχι