Συναρπαστικές Αναμετρήσεις Στο Open Ε3 Ενωσιακό Πρωτάθλημα 40ης Εβδομάδας Κάτω Των 14ων Ετών.

Ένα τριήμερο γεμάτο συναρπαστικούς αγώνες ήταν αυτό που πέρασε για τον όμιλό μας, καθώς τα γήπεδά μας επισκέφθηκαν 74 παιδιά ηλικίας 12-14 ετών, τα οποία έπαιξαν τένις και προσέφεραν σπουδαίο θέαμα.

Στα πλαίσια, λοιπόν, του Open Ε3 Ενωσιακού Πρωταθλήματος της 40ης Εβδομάδας, παιδιά κάτω των 14 ετών, μεταξύ των οποίων 6 αθλητές της ομάδας μας και ομίλων της Στ’ Ένωσης Αντισφαίρισης Πελοποννήσου και συλλόγων της Αττικής, συμμετείχαν στο Βαθμολογούμενο αυτό τουρνουά, στο οποίο είχαμε τα παρακάτω αποτελέσματα:

ΑΓΟΡΙΑ 14

ΚΟΡΙΤΣΙΑ 14

Αρχικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλα τα παιδιά και τους συνοδούς τους (γονείς, προπονητές) για την άψογη συνεργασία και την υπομονή που επέδειξαν σε μια δύσκολη διοργάνωσή λόγω των πολλών συμμετοχών.

Επίσης, μεγάλο ευχαριστώ στον Επιδιαιτητή κ.Γιώργο Καρνούσκο για την τέλεια διοργάνωση, καθώς και στον γιατρό των αγώνων κ. Γιώργο Γιαννακόπουλο .

Επιπλέον, ευχαριστούμε τα ξενοδοχεία “Alexandros Boutique Hotel” και “Ignatia Hotel” για την εξυπηρέτηση των αθλητών/τριων που χρειάστηκαν διανυκτέρευση .

Τέλος, συγχαρητήρια στους νικητές και τις νικήτριες, αλλά και σε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή και την προσπάθειά τους.

Υποβολή απάντησης

Ναι Όχι