Πρώτη Θέση Για Μ. Τούντα Στο Ε3 Βαθμολογούμενο Πρωτάθλημα 12ης Εβδ. Κάτω Των 14.

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 24 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις μας το Ε3 Ενωσιακό Βαθμολογούμενο Πρωτάθλημα της 12ης Εβδομάδας για αγόρια και κορίτσια κάτω των 14 ετών, στο οποίο έλαβαν μέρος 36 αθλητές και αθλήτριες από ολόκληρη την Πελοπόννησο, την Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά.
Για δύο ημέρες τα γήπεδα του Athlisis Tennis Club φιλοξένησαν συναρπαστικά παιχνίδια με αποκορύφωμα τους ημιτελικούς και τους τελικούς, τόσο στα αγόρια όσο και στο ταμπλό των κοριτσιών.
Ειδικότερα, στα αγόρια κάτω των 14 ετών ο αθλητής του ομίλου μας και του ΡΗΓΑ ΑΟΑΑ, Μάριος Τούντας κατέλαβε την πρώτη θέση, επικρατώντας στον τελικό του Θέμη Τζουτζόπουλου με σκορ 2-0 σετ (63, 61) .
Στα κορίτσια, ύστερα από μια μεγάλη μάχη, η Γκέρι Ασένοβα του Ο.Α. Καλαμάτας κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Ισμήνης Ζούγρα του Ζακυνθινού Ο.Α. με 2-1 σετ (36,62,62) .
Η αγωνιστική ομάδα του ομίλου μας συμμετείχε επίσης με ακόμα 5 παιδιά τα οποία είχαν αρκετά καλή παρουσία. Πιο συγκεκεριμένα, στα κορίτσια η Μίρκα Τσιλιμπή έφτασε στην 8αδα, όπου αποκλείστηκε απο την μετέπειτα νικήτρια του τουρνουά. Στα αγόρια την ομάδα μας εκπροσώπησαν 4 παιδιά που ανήκουν στην κατηγορία των 12 ετών οι οποίοι είναι οι παρακάτω: ο Φίλιππος Μάντσιτς , ο οποίος αποκλείστηκε στους 16 από τον Μάριο Τούντα (νικητή του τουρνουά) , ο Γιάννης Κουρουνιώτης στους 16, ο Δημήτρης Δαγρές και Πάτροκλος Αλωνιστιώτης στους 32 .
Θα θέλαμε να συγχαρούμε τους αθλητές και τις αθλήτριες που διακρίθηκαν, αλλά και όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που κατέλαβαν και το πολύ όμορφο θέαμα που προσέφεραν σε όσους επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις μας για να παρακολουθήσουν τους αγώνες.
Τέλος, ευχαριστούμε την επιδιαιτήτρια του τουρνουά Σάντυ Καλόγρη για την πολύ άρτια διοργάνωση που “έτρεξε”, τους εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και προσωπικά την κυρία Μαρία Σταματοπούλου για την υγειονομική κάλυψη του τουρνουά, καθώς και τους συνοδούς και προπονητές για την άψογη συνεργασία.
Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ.

Υποβολή απάντησης

Ναι Όχι