Ολοκληρώθηκε Το 2o Athlisis Padel Open 2024 By Delta Adventures !

Με αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή, 09 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις μας, το δεύτερο τουρνουά της σειράς “Athlisis  Padel Open Tournaments 2024 by Delta Adventures” .

Στο “2nd Athlisis Padel Open 2024” συμμετείχαν 90 αθλητές και αθλήτριες, ενώ οι αγώνες διεξήχθησαν σε 2 φάσεις.  Στην φάση των ομίλων (01-02/06) και την φάση των Knock Out (08- 09/06), ύστερα από τις οποίες είχαμε τα παρακάτω αποτελέσματα σε  3 κατηγορίες :

Women :

  • 1ες Νικήτριες : Συναπίδου / Παπαδοπούλου
  • 2ες  Νικήτριες: Καρδαρά /Μαρλαγκούτσου

Men :

  • 1οι Νικητές : Παπαγεωργίου / Ψύχας
  • 2οι Νικητές : Καρκαλάτος/ Κουταλίδης

 Mixed :

  • 1οι Νικητές : Γιαννικοπούλου /Αργυρόπουλος
  • 2οι Νικητές : Συναπίδου / Ρέντας

Μια τέτοια διοργάνωση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την στήριξη των χορηγών, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά .

Ειδικότερα, το γραφείο ” VESS Architects & Engineers ” για την συμμετοχή στην χορηγία των αναμνηστικών t-shirt των συμμετεχόντων και των επάθλων των νικητών, το ” OLISTO Physio ” για την συμμετοχή στην χορηγία των αναμνηστικών t-shirt των συμμετεχόντων , τις εταιρίες αθλητικού υλικού Wilson και Adidas για τα δώρα στους νικητές και τον χορηγό επικοινωνίας Padelmaniac.gr .

Για το τέλος, πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους νικητές και τις νικήτριες, καθώς και τους αθλητές/τριες που έλαβαν μέρος, τόσο για την αγωνιστική τους παρουσία, όσο και για την θετική τους διάθεση .

Υποβολή απάντησης

Ναι Όχι