Ημιτελικοί Στους Αρχάριους Άνδρες Και Στους 14-35 – Ενημερωμένα Ταμπλό

Με τους Ημιτελικούς στους άνδρες 14-35 και έναν ημιτελικό στην κατηγορία των αρχαρίων ανδρών, μεταξύ άλλων αναμετρήσεων, συνεχίζεται το 14ο Open Athlisis Cup 2022 by F. Bozionelos & Sons S.A. .

Πιο συγκεκριμένα, στην κατηγορία ανδρών 14-35 θα πραγματοποιηθουν οι ημιτελικοί με τα ζευγάρια να έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

20.30 : Τζίνης Νίκος – Κουρουνιώτης Γιάννης

22.00 : Τούντας Μάριος – Μπόζος Θοδωρής

Επιπλέον, στους αρχάριους έχει προγραμματιστεί ο Ημιτελικός ανάμεσα στον Σιαχάμη Χάρη και τον Ρουμελιώτη Κώστα στις 20.30 .

Αξίζει επίσης να υπενθυμίσουμε ότι στον όμιλό μας υπάρχει φυσιοθεραπευτική κάλυψη και παροχή πρώτων βοηθειών από την φυσικοθεραπεύτρια Χαρά Κούτρη, καθώς πλησιάζουμε στο τέλος της διοργάνωσης και η σωματική επιβάρυνση των συμμετεχόντων είναι αυξημένη. Η Χαρά Κούτρη έχει Μεταπτυχιακή εκπαίδευση στην Αθλητική φυσικοθεραπεία (Bath University) με εξειδίκευση στο manual therapy και την θεραπευτική άσκηση, ενώ ταυτόχρονα είναι πιστοποιημένη στις πρώτες βοήθειες (First aid: sports trauma management) από τον φορέα Lubas medical .

Τέλος, στα αρχεία που ακολουθούν μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για το σημερινό πρόγραμμα, όπως επίσης και για τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα .

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΡΙΤΗΣ 02.08

Women Beginners

Men Beginners

Women 14-35

Men 14-35

Women 36-44

Men 36-44

Men 45+

Men Doubles 14-35

Men Doubles 35+

Mixed Doubles

Υποβολή απάντησης

Ναι Όχι