Έρχεται το ανανεωμένο ATC Members’ Tour 2024 !

Η ακαδημία μας διοργανώνει για 5η χρονιά το εσωτερικό τουρνουά των ενηλίκων μελών με την επωνυμία “ATC Members’ Tour”, το οποίο αποτελείται από 4 διοργανώσεις στην διάρκεια του 2024. Η φετινή διοργάνωση έρχεται ανανεωμένη με σημαντικές αλλαγές .

Πιο συγκεκριμένα:

  • Προστίθεται μια επιπλέον κατηγορία, η Masters, στην οποία συμμετέχουν αθλητές από 12 ετών και άνω, καθώς και οποιοδήποτε επιθυμεί από τις υπόλοιπες κατηγορίες των ανδρών (Division 1,2,3) .
  • Κάθε αθλητής μπορεί να επιλέξει να συμμετάσχει μόνο σε μία κατηγορία από τις 1,2 ή 3, ενώ αν επιθυμεί να παίξει και σε μία δεύτερη, αυτή μπορεί να είναι μόνο η κατηγορία Masters.
  • Οι αγώνες θα πραγματοποιούνται αυστηρά και μόνο Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.
  • Κατά τη διάρκεια της χρονιάς  θα διατηρείται βαθμολογία σε κάθε κατηγορία, βάσει της οποίας θα πραγματοποιούνται οι κληρώσεις των τουρνουά. Με την ολοκλήρωση των τεσσάρων τουρνουά του 2024, οι πρώτοι σε κάθε κατηγορία θα βραβεύονται από τον όμιλο μας.
  • Οι finalist των τουρνουά σε όλες τις κατηγορίες, εκτός από την απονομή των επάθλων, θα παραλαμβάνουν δώρα προσφορά του ομίλου μας και των χορηγών μας .
  • Αναμένεται να πραγματοποιηθούν 4 τουρνουά στην διάρκεια του 2024 και πιο αναλυτικά τους μήνες: Φεβρουάριος – 1ο ATC / Απρίλιος – 2ο ATC / Σεπτέμβριος – 3ο ATC / Νοέμβριος – 4ο ATC .

Το 1ο ATC Members’ Tour του 2024 ξεκινά, λοιπόν, την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, με τις δηλώσεις συμμετοχής να γίνονται δεκτές μέχρι την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου και ώρα  19:00 μ.μ. στην Γραμματεία του club ή τηλεφωνικά στο 27510-20755, καθώς και με email στο athlisistc@gmail.com.

Στα αρχεία που ακολουθούν μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στην ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ του 1ου εσωτερικού της χρονιάς. Επίσης, θα βρείτε την ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ στις 5 κατηγορίες, όπως αυτή διαμορφώθηκε μετά τα τουρνουά του 2023 και βάσει της οποίας θα γίνουν οι κληρώσεις των ταμπλό.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 2023 – DIV 1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 2023 – DIV 2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 2023 – DIV 3

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 2023 – WOMEN

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 2023 – BEGINNERS WOMEN

Υποβολή απάντησης

Ναι Όχι