Ένας Μικρός Τελικός, Ημιτελικοί Και …Barbeque Night Στο Πρόγραμμα Της Παρασκευής 05.08

Το τουρνουά φτάνει στο τέλος του για τις περισσότερες των κατηγοριών και φυσικά μια μέρα από τους τελικούς του Σαββατοκύριακου το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει σημαντικές αναμετρήσεις, αλλά και μια ευχάριστη έκπληξη για αθλητές και θεατές.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα, λοιπόν, περιλαμβάνει 9 αναμετρήσεις ανάμεσα στις οποίες υπάρχει ένας Μικρός Τελικός στην κατηγορία των Αρχαρίων γυναικών, δύο Ημιτελικοί στους Αρχάριους άνδρες και στις γυναίκες 36-44, καθώς και Ημιτελικοί στην κατηγορία Διπλών στους άνδρες 14-35 και 35+ .

Πιο αναλυτικά, ενημερωθείτε για τα ζευγάρια και τις ώρες διεξαγωγής στο αρχείο που ακολουθεί : Friday Programme 05.08

Ταυτόχρονα με τις σημαντικές αναμετρήσεις θα πραγματοποιηθεί Barbeque στον Κήπο, όπου οι επισκέπτες του ομίλου μας θα απολαύσουν τα σουβλάκια τους (δωρεάν) και το όμορφο θέαμα.

Με αυτόν τον τρόπο θα θέλαμε ευχαριστούμε σε έναν βαθμό όλες και όλους όσους βρίσκονται καθόλη την διάρκεια του τουρνουά στην “κερκίδα” και χειροκροτούν τις προσπάθειες των ερασιτεχνών τενιστών.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι τα αναμνηστικά t-shirt του 14ου Open Athlisis Cup 2022 by F. Bozionelos & Sons S.A είναι στον όμιλο. Όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να το παραλάβουν από την Γραμματεία του club , ενώ θα αποσταλούν σε όσους/ες μας τίμησαν με την συμμετοχή τους, αλλά είναι από άλλες πόλεις .

Special thanks στο “Quinn’s Burgers & More” για την υποστήριξη της διοργάνωσης !

Υποβολή απάντησης

Ναι Όχι