Προπαιδικό Ενωσιακό Πρωτάθλημα Juniors Κάτω Των 10 Ετών Στις Εγκαταστάσεις Μας-Ταμπλό & Πρόγραμμα

Το Σαββατοκύριακο 11-12 Μαίου οι εγκαταστάσεις του Athlisis Tennis Club φιλοξενούν το Προπαιδικό Ενωσιακό Πρωτάθλημα juniors κάτω των 10 ετών με την συνεργασία του ΡΗΓΑ Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης Αργολίδας, υπο την αιγίδα της ΣΤ’ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου .

Αναμένεται να συμμετέχουν 60 παιδιά ηλικίας από 4 εως 10 ετών από την Παιδική Ακαδημία του Athlisis Tennis Club και άλλους ομίλους της περιοχής και ολόκληρης της Πελοποννήσου.

Οι αγώνες ξεκινούν το Σάββατο στις 9:30 το πρωί με τα ταμπλό για αγόρια και κορίτσια του Πράσινου Επιπέδου και συνεχίζονται την Κυριακή το πρωί από τις 10:30 με αγώνες για Κόκκινο και Πορτοκαλί επίπεδο. Το sign in την Κυριακή στο Πορτοκαλί Επίπεδο έχει οριστεί για τις 10:00-10:30, ενώ για το Κόκκινο στις 11:00 -11:30 .

Στo link που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τα ταμπλό του Πράσινου γηπέδου, όπως προέκυψαν ύστερα από κλήρωση, καθώς και το Ημερήσιο Αγωνιστικό Πρόγραμμα :
http://athlisistennisclub.gr/index.php/nea/744-propaidiko-enosiako-protathlima-juniors-kato-ton-10-eton-stis-egkatastaseis-mas-tamplo-programma

Υποβολή απάντησης

Ναι Όχι