Τα Παιδιά Της Ακαδημίας Μας Παρέδωσαν Δώρα & Χρήματα Στον Σύλλογο ΑΜΕΑ Ν. Αργολίδας

Η συμπαράσταση, η βοήθεια και η προσφορά ενός ζωντανού οργανισμού, όπως το Athlisis Tennis Club και ο ΡΗΓΑΣ Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Αργολίδας, προς έναν σύλλογο που παράγει ιδιαίτερο και εξαιρετικά σημαντικό έργο είναι χαρά, τιμή και ευχαρίστηση για κάθε μέλος του ομίλου μας.
Τα παιδιά της Ακαδημίας υποδέχθηκαν στις εγκαταστάσεις μας τα μέλη, τους εθελοντές και τους συνοδούς του “Συλλόγου Ατόμων Με Αναπηρία Ν. Αργολίδας” και πρόσφεραν τα παιχνίδια και τα χρήματα που συλλέχθηκαν κατά την διάρκεια του τουρνουά με την επωνυμία “2ο Open Winter Athlisis Cup 2018”, το οποίο διοργάνωσε ο όμιλός μας για δεύτερη χρονιά τον Δεκέμβριο.
Ευχαριστούμε θερμά τον Γιώργο Λαζαρίδη, Παραολυμπιονίκη και Πρωτάθλητη Ελλάδος στο τένις με Αμαξίδιο για την παρουσία του στο παιδικό τουρνουά, η οποία γέμισε με ενθουσιασμό τους μικρούς μας φίλους και έστειλε σημαντικά μηνύματα.
Επιπλέον, ευχαριστούμε τα παιδιά και τους ενήλικες, που συμμετείχαν στο τουρνουά προσφέροντας χρήματα, παιχνίδια και θετική ενέργεια στα μέλη του “Συλλόγου ΑΜΕΑ Ν. Αργολίδας”, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την στήριξη τους στις πολύτιμες δράσεις του Συλλόγου.
Η στήριξη, ωστόσο, πρέπει να είναι συνεχής, οπότε όσοι και όσες επιθυμούν μπορούν να καταθέτουν χρήματα στον λογαριασμό του Συλλόγου στην τράπεζα Πειραιώς με αριθμό : GR 8901725000005500077762800, καθώς επίσης να προσφέρουν επιτραπέζια παιχνίδια, ατομικά ή παζλ, τα οποία είναι αρκετά απαραίτητα, φέρνοντας τα στην Γραμματεία του Athlisis Tennis Club.
Ευχόμαστε καλή χρονιά, με δύναμη και υπομονή στα παιδιά του Συλλόγου και στις οικογένειές τους !
Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ .

Υποβολή απάντησης

Ναι Όχι