Διακρίσεις Για Τον Όμιλό Μας Στο Open Ενωσιακό Juniors U10

Διακρίσεις για τους μικρούς αθλητές της Ακαδημίας μας έφερε το Open Ενωσιακό Προπαιδικό τουρνουά Juniors κάτω των 10 ετών, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις μας.

Πιο συγκεκριμένα, την δεύτερη θέση κατέλαβε ο Γιώργος Κωστούρος στο Πράσινο επίπεδο, ενώ στο ταμπλό της δεύτερης ευκαιρίας του Πράσινου επιπέδου ο Βασίλης Καραμούντζος πήρε επίσης την δεύτερη θέση.

Στο ίδιο ταμπλό τρίτες θέσεις είχαμε για τους Μάνο Χειλαρη και Μιχάλη Στάθη. Στα αγόρια του Πρασίνου επιπέδου πρώτος νικητής αναδείχθηκε ο Βασίλης Βρυώνης (Kalamata Tennis Garden) , ενώ στα κορίτσια πρώτη θέση κατέλαβε η Αδαμαντία Χειλαδάκη (ΧΡΥΣΟΣ ΟΑ) και την δεύτερη θέση η Νικολέττα Χαραλαμποπούλου του (Kalamata Tennis Garden) .

Την δεύτερη ημέρα των αγώνων πραγματοποιήθηκαν παιχνίδια στο πορτοκαλί επίπεδο με την συμμετοχή 25 ποδιών από ομίλους της Πελοποννήσου , όπου την ομάδα μας εκπροσώπησαν 13 αγόρια και κορίτσια, τα οποία έπαιξαν εξαιρετικά. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τις διακρίσεις τους και για την πολύ αγωνιστική τους παρουσία .

Ο μήνας ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο !

Υποβολή απάντησης

Ναι Όχι